GündemKültür SanatManşet

MUSİKİ DERNEĞİNDEN 90. KONSER

Milas Türk Musikisi Derneği Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda dün düzenledikleri 90. Konserde kulakların pasını sildi. Kuruluş tarihi olan 1976 yılından beri faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Musiki Derneği şef udi bestekar Ercan Karadamlı yönetiminde çıktığı konserde Türk musikisinin bir birinden değerli 25 eserini seslendirdi.

Musiki severlerin ayakta alkışladığı muhteşem konsere TRT sanatçısı keman üstadı Mehmet Saim Karadağ damga vurdu. Karadağ, konser boyunca yaptığı keman taksimleri ile sanatseverleri kendine hayran bıraktı.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Siyasi parti temsilcileri ve musiki severlerin yoğun katılım gösterdiği konserin sunuculuğunu Şükrü Demirkol üstlendi.

Konserde Türk Musikisine ait 25 güzel eser dernek üyelerince koro ve solo olarak seslendirildi. Salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlanan konserin sonunda kısa bir konuşma yapan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ; “Bizlere böylesine güzel bir gece yaşatan muhteşem müzik ziyafeti sunan Musiki Derneğimize teşekkür ediyorum. Başta şefimiz Ercan Karadamlı olmak üzere tüm saz ve ses sanatçılarımız muazzam bir repertuar ile müthiş bir sunum yaptılar. Ben tekrar başta şefimiz olmak üzere tüm ses ve saz sanatçılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, koro şefi Ercan Karadamlı’ya ve dernek Başkanı Zafer Pınarlık’a gecenin anısına çiçek ve plaket takdim etti. Konser toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu