GündemKültür SanatManşet

SUALTI DÜNYASINI RESMETTİLER…

Özel Bodrum Hastanesi “Sualtı Dünyası” temalı Resim Yarışması Ödül Töreni yapıldı.

Özel Bodrum Hastanesi tarafından Bodrum’daki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen, “Su Altı Dünyası” temalı resim yarışması sonuçlandı.  Çocukların sanata karşı ilgilerini artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, dereceye giren öğrenciler, Özel Bodrum Hastanesi yönetici ve doktorların katılımıyla 5 Mayıs Cumartesi günü Oasis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreniyle hediyelerini aldılar.

İlki “ Hayalimdeki Bodrum” temasıyla gerçekleştirilen Özel Bodrum Hastanesi Resim Yarışması’nın ikincisi “Su Altı Dünyası” temasıyla yapıldı.  Bodrum ilçesine bağlı tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin başvurduğu resim yarışmasında bu yıl 550 eserle rekor sayıda katılım gerçekleşti. Amacı, çocukların eğlenmeleri ve yaratıcı hayal güçlerini kullanarak çizecekleri resimler ile hayal kurmanın önemini anlamaları için fırsatlar yaratmak olan Özel Bodrum Hastanesi Resim Yarışması, ilkokul ve ortaokul düzeyinde olmak üzere 2 farklı kategoride değerlendirildi. İlçe Milli Eğitim’e bağlı öğretmenler tarafından özgün, çocukların kendi ruh dünyasına ait ve el becerilerini ortaya çıkaran resimlerin seçildiği yarışmada 76 adet sergilenmeye değer eser, ilkokul, ortaokul olmak üzere toplam 10 adet mansiyon ile ilkokul ve ortaokul resimlerinden ilk 3 belirlendi.

Oasis Alışveriş Merkezi’nde Özel Bodrum Hastanesi yönetici ve doktorların katılımıyla 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen ödül töreninde birinci olan eserlerin sahibine i pad, ikincilere çizim tableti üçüncülere ise profesyonel boya seti hediye edildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Abdullah Servet, ilki 2016 yılında gerçekleştirilen Özel Bodrum Hastanesi resim yarışmasının amacının öncellikle geleceğimiz olan çocuklara destek vermek ve resim yarışmasını gelenekselleştirmek olduğunu söyledi. Konuşmasına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri ve velilere teşekkür ederek devam eden Servet, ödül alan tüm öğrencileri tek tek kutladı.

Özel Bodrum Hastanesi “Sualtı Dünyası” resim sergisi 14 Mayıs’a kadar Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi Yasemin Sokak’ta gezilebilir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu