GündemManşet

VALİ CİVELEK, TRAFİK HAFTASI PROGRAMINA KATILDI

Muğla Valisi Esengül Civelek,  “Trafik Haftası” nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu programa katıldı.

Menteşe Sınırsızlık Meydanında düzenlenen etkinliğe Vali Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, polis ve jandarma personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günümüzde trafik kazalarının büyük çoğunluğunun trafik kurallarına uymamaktan kaynaklandığını belirten Vali Civelek, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenli ve sürekli olarak trafik denetlemelerinin yapıldığını aktardı.

Trafik Haftasında trafik kurallarına uymanın önemini vatandaşlara aktarmak ve bu konuda bilinç oluşturmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Vali Civelek, “Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızın düzenlemiş olduğu bu etkinliğin toplumun dikkatini çekeceğini umut ediyor, kazasız günler temenni ediyorum” dedi.

Programda ilköğretim okulu öğrencileri arasında yapılan trafik konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve yılın sürücüsü seçilenlere ödülleri Vali Civelek ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Daha sonra Vali Civelek ve beraberindekiler tarafından stantlar gezildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu