AsayişGündemManşet

2 TORBACI DAHA CEZAEVİNE KAPATILDI

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından geçtiğimi gün yapılan iki ayrı operasyonda 2 torbacı yakalandı. Operasyonlarda, yaklaşık yarım kg. esrar maddesi ve uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Bodrum’a uyuşturucu getirdiği yönünde bilgiler elde edilen L.K. ekiplerce teknik ve fiziki takibe alındı. İlçeye giriş yapan ve bir kişiye satış yapmaya çalışacağı tespit edilen L.K. Ortakent Mahallesinde bir kişiye satış yaptığı esnada Narkotik ekiplerince yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda 447 gr esrar maddesi ile 9 adet satışa hazır plaka esrar ele geçirildi.

Aynı gün yani akşam saatlerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgiler elde edilen R.T. nin Gümbet mahallesinde bulunan ikametine operasyon düzenlendi. Şüphelinin ikametinde 131 adet ecstacy hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen L.K ve R.T. isimli zanlılar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu