GündemMagazinManşet

KOŞU ÖNCESİ İREM DERİCİ İLE COŞTULAR

Ünlü sanatçı İrem Derici Bodrum’da verdiği konserde sahnede bile herkes çift ben sap diyerek kendini Bodrum’un sapı ilan etti. Esprili tavırlarıyla sahneye çına ünlü sanatçı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum GlobalRun etkinliği öncesinde Gemi yanaşma iskelesinde konser veren İrem Derici hayranlarını coşturdu. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği konserde ünlü şarkıcının yaptığı espriler ise hayranlarını kahkahaya boğdu. Kendi şarkılarının yanı sıra bir çok hit parçayı da seslendiren Derici bir an olsun yerinde durmadı. Bodrumluların ve sporcuların akın ettiği konserde dans şovlarına da yer veren ünlü sanatçı yaptığı bir espri ile sevenlerini şok etti. Derici “Sahnede de herkes çift, bir sap ben yine. Bodrum’un sapı ilan ediyorum kendimi” dedi.

Sahnede Harun Kolçak’ı da anan Derici Kolçak’ın “gir kanıma” şarkısını söyledi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Bodrum sezonunun ilk konserini vermiş oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu