EkonomiGündemManşet

MİTSO TOBB’DA…

MİTSO Yönetimi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da ziyaret ederek bazı beklentilerini ve önerilerini içeren bir rapor sundu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Meclisi ve Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında MİTSO yöneticileri ziyaret sırasında, Mayıs ayında yapılacak TOBB Genel Kurulu için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na destek mesajı verdi.

MİTSO’da 5 Nisan’da başlayan seçim sürecinin ardından yeniden oluşan Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu, gelenek olduğu üzere TOBB Başkanını ziyaret ettiler. MİTSO’nun Mustafa Yüksel Başkanlığındaki Meclis Üyeleri ile Reşit Özer Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na MİTSO’nun beklentilerini ve taleplerini içeren bir rapor sundu. Raporda, TOBB tarafından Milas’a bir okul binası yaptırılması, Milas OSB’ye doğalgaz getirilmesi, açık deniz balıkçıları için uygun bir yere lojistik destek iskelesi yapılması, Uzunyuva Arkelojik Alanı ve Hekatomnos Anıtmezarı’nın bir an önce ziyarete açılması, zeytinyağının iç tüketiminin arttırılması, balıkta KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesi, Milas halılarının coğrafi işaret haklarının Sümer Holding’ten MİTSO’ya ücretsiz olarak devri gibi talepler ve öneriler yer aldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “İkinci dönem yönetim kurulu başkanlığı yapmaktayız, bu dönemde. Görmüş olduğunuz gibi tüm Meclis üyelerimizle beraber size desteklerimizi belirtmek için buradayız. Sizin önderliğinizde geçen dönemde olduğu gibi yine sizin önderliğinizde bu dönemde de birçok işi başarmak, birçok projemizi gerçekleştirmek istiyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız ve sizi destekliyoruz” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, MİTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Reşit Özer’in sunduğu raporda yer alan talepler ve önerileri değerlendireceklerini söyledi ve MİTSO heyetinin destek mesajına teşekkür etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, ziyaret sırasında MİTSO adına TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir Milas halısı armağan ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu