GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ SON MAÇINA ÇIKIYOR…

Süper Lige çıkmayı garantileyen Bodrum’un potalardaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ligde evinde oynayacağı son maçında Bodrum’u tribünlere davet ediyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ligin ilk 11 haftasında namağlup unvanı ile maçlara çıkarak, ligin nabzını hep elinde tutan taraf oldu.

Ligin bitimine son 3 maç kala Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, Bodrum’a bir ilki yaşatarak, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkan ilk Bodrum takımı olma başarısını gösterdi.

TKBL 2017-2018 Sezonunun bitmesine 3 maç kala şampiyonluğunu açıklayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, 33. Hafta mücadelesinde kendi evinde yapacağı son maçta Mersin Basketbol ile karşılaşacak. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda saat 15.00’de rakibini ağırlayacak olan Kırçiçekleri, taraftarlarıyla kucaklaşarak, kendi evindeki son maçını oynayacak.

Ligin son haftasında Elazığ Deplasmanına gidecek olan Kırçiçekleri, 34. hafta maçlarında Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda saat 14.00’de Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak.

7 Mayıs Pazartesi günü Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’de yapılacak olan kupa töreninin ardından şampiyonluk kutlaması yapacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Kızları, şampiyonluk kutlamasına ve bu hafta oynayacakları son maçlarında son kez kendilerine destek olmak için taraftarlarını Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonuna davet ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu