GündemManşet

KÜÇÜK EMİN VALİ KOLTUĞUNDA…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Valisi Esengül Civelek, makam koltuğunu Dumlupınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Emin Emre Asyalıya devretti.

Vali Civelek’in makamında gerçekleşen temsili programa, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, Okul Müdürü Muzaffer Kanat, Sınıf Öğretmeni Füsun Özartan Demir katıldı.

Emin Emre Asyalı’yı kabul eden Vali Civelek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güvencesi teminatı olarak siz sevgili çocuklarımıza 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını hediye etti. Bugünün küçükleri yarının büyüklerisiniz. Bugün gelecekte sizleri görmek istediğimiz makamlarda temsili olarak valilik makamındasınız” dedi.

Makam koltuğuna oturan temsili Vali Asyalı şunları söyledi:

“Muğla bir turizm kenti. Her geçen gün turizmimiz gelişmekte. İlimizin turizm yönünden tanıtılması için farklı etkinlikler, yarışmalar ve projeler düzenlenmeli. İlimizde nesli tükenmekte olan birçok hayvan bulunmakta. Bu hayvanların korunabilmesi için çeşitli çalışmalar yapılmalı.”

Muğla’da eğitimde önemli bir sıkıntı olmadığı ifade eden Asyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye öğrencilere daha az ödev verilmesi ve çantalarının ağır olmaması konusunda talimat verdi.

Daha sonra, Vali Civelek, Emin Emre Asyalı’ya ziyaretin anısına hediye verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu