GündemHayatManşet

MİTSO’NUN “ÇOK ÖZEL” KONUKLARI…

Milas’ın Menteş mahallesindeki Remzi Ozan / Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu yöneticileri ile okulda öğrenim görmekte olan iki özel eğitim öğrencisi, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek kendi yetiştirdikleri bir menekşeyi armağan ederek okullarına davet ettiler.

Menteş Remzi Ozan / Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Muhammet Mercan, Müdür Yardımcısı Serap Akar, Özel Eğitim Öğretmeni Haydar Karaköse ve okulda öğrenim görmekte olan iki özel eğitim öğrencisi Kısmet Çelik ve Mehmet Özmen ile Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı; Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. MİTSO’nun “özel konukları” Kısmet Çelik ve Mehmet Özmen; Reşit Özer’e kendi yetiştirdikleri bir menekşeyi armağan ederek okullarına davet ettiler.

Okul Müdürü Muhammet Mercan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i seçim başarısı nedeniyle kutlayarak yeni dönemde de başarılar diledi. Özel eğitim okullarında 20 öğretmen arkadaşıyla çalışmakta olduklarını anlatan okul müdürü Mercan “Okulumuzda özel eğitim almakta olan 51 öğrencimiz var. Kendilerini topluma kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Okullarının bazı eksiklerinin olduğunu belirten Müdür Mercan bunların giderilmesi için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’den destek istedi.

MİTSO Yönetim Kurul Başkanı Reşit Özer de özel eğitime muhtaç öğrencilere MİTSO yönetimi olarak her zaman ilgiyle yaklaştıklarını ve ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek Menteş Remzi Ozan / Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’na da elimizden gelen desteği vermek isteriz” dedi ve en kısa sürede okul ziyaret edeceğini ve okul öğrencileri için bir gezi düzenleyebileceklerini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu