GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, ETİMESGUT BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde son 3 haftaya girilirken sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

86 Yıllık kulüp tarihinde ilk kez çıkılan 2. Ligde kalıcı olmak isteyen B.B.Bodrumspor, ligde son 3 haftaya girilirken sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.  Teknik ekibin değişmesinin ardından yakalanan galibiyet serisi Menemen deplasmanında sona ererken, takımın 10 kişi kalana kadar ve sonrasında gösterdiği performans önümüzdeki maçlar için umut oldu. Menemen Belediyespor karşısında iyi mücadele gösteren B.B.Bodrumspor bu hafta ise Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. 41 puanla 9’uncu sırada yer alan Etimesgut Belediyespor ile B.B.Bodrumspor arasında 22 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi B.B.Bodrumspor Salı günü tek antrenman ile başladığı hazırlıklarını sürdürüyor. B.B.Bodrumspor kalan 3 karşılaşmaya da galibiyet parolası ile hazırlanırken, takımda kart cezalıları Muhammet Aran ve Medeni Bingöl dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

B.B.Bodrumsporlu taraftarlarda, Tuzlaspor ve Bucaspor maçlarında olduğu gibi takımlarını 90 dakika boyunca desteklemeye hazırlanırken, 22 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15:30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu