GündemKültür SanatManşet

ANDAY BU YIL ŞİİR DALINDA ANILACAK

Deneme, Tiyatro, Roman ve Şiir dallarında özgün eserlerin yaratıcısı Melih Cevdet Anday artık bu türlerde verilecek ödüllerle de anılacak. Her yıl ayrı dalda verilecek ödülün türü 2018 yılında “ŞİİR” olarak belirlendi.

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenecek Olan Melih Cevdet Anday anma günlerinin bu yıl ki yarışma konusu “Şiir”. 2016 yılında Deneme türüne verilen ödülle başlayan yarışma 2017 yılında Tiyatro, bu yıl ise ŞİİR dalında olacak. Yarışmaya son katılım tarihi ise 10 Temmuz 2018.Kazanan yapıt sahibine Ödülü 1 Eylül 2018 tarihinde Ören’de düzenlenen törende verilecek.

Seçici kurulunun Ataol BEHRAMOĞLU, Eray CANBERK, Arife KALENDER, Erdal ALOVA ve Turgay FİŞEKÇİ isimlerinden oluştuğu yarışmada yapıt sahibine 3.000,00-TL ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin daha önce hiçbir yerde yarışmaya katılmamış  bir adet Şiir kitabını  adı, açık adresi ve kısa yaşam öyküleri ile beraber Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü  Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No:24/A  Milas- Muğla adresine  (6 adet olarak)göndermeleri gerekmekte.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu