GündemHayatManşet

ERCAN KOLAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Ercan Kolat bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Almanya’dan emekli olan ve uzun yıllar organizasyon işleriyle uğraşan Ercan Kolat 1993 yılından bu yana da Bodrum’da yaşıyordu. Almanya’ya gelen futbol kulüplerinin organizasyon işlerinide yapan Kolat, özellikle Fenerbahçe’nin Almanya’da ki tüm organizasyon işlerini yürütüyordu. Bodrum’a yerleştikten sonra bir süre Restoran işletmeciliği yapan iki çocuk babası Ercan Kolat, Bodrum spor kamuoyu tarafından da yakından tanınıyordu. Özellikle koyu bir Bodrumspor taraftarı olan Ercan Kolat, hastalığını öğrenene kadar Bodrumspor’un tüm iç saha maçları ve bir çok antrenmanını takip ederdi.

Ercan Kolat geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Bodrum’da bulunan özel bir hastanede kanser tedavisi görürken, önceki gün hayata veda etti. 78 Yaşında vefat eden Ercan Kolat’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Adliye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Kızılağaç Mezarlığında toprağa verildi.

Çevresinde sevilen biri olan Ercan Kolat’ın cenazesine ailesi başta olmak üzere Kumbahçe Mahallesinden komşuları ve esnaf arkadaşları,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, CHP Bodrum ilçe başkanı Recai Seymen, B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, Bodrumsporlu bazı oyuncular ve yöneticiler ile STK Temsilcileri katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu