GündemManşetSpor

U14 TAKIMI ADINI SON 4’E YAZDIRDI

Bodrum Belediyesi Bodrumspor U14 takımı, Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında da şampiyon olarak son 4 takım arasına kaldı.

2017-2018 Sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katıldığı 2. Kademe müsabakalarında çıktığı 3 karşılaşmadan iki beraberlike ve bir galibiyet alan B.B.Bodrumspor, Manavgat Belediyespor ile penaltı vuruşlarında 5-3 galip gelerek son 4 takım arasına ismini yazdırdı.

Afyonkarahisar’da oynanan 2. kademe maçlarının ilkinde Eskişehirspor 2-0 mağlup eden B.B.Bodrumspor U14 takımı ikinci karşılaşmada Manavgat Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. B.B.Bodrumspor bugün oynanan son karşılaşmada ise Antalya Minik Kramponlar takımıyla 3-3 berabere kaldı. 5’er puanla birincilik koltuğuna oturan B.B.Bodrumspor ile Manavgat Belediyespor arasında yapılan penaltı vuruşlarında ise B.B.Bodrumspor 5-3’lük skorla 4 takımın katılacağı U14 Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

B.B.Bodrumspor U14 takımı önümüzdeki günlerde tarihi ve yeri belirlenecek olan U14 Türkiye Şampiyonasında Bodrum’u temsil edecek.

Afyonkaraisar’dan Bodrum’a dönen B.B.Bodrumspor U 14 takımı dönüş yolunda ise anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ekim 2017’de geçirdiği bir trafik kazası sonrası vefat eden B.B.Bodrumspor’un altyapı oyuncularından Erdoğan Çakmak’ın mezarını ziyaret eden sporcular, teknik ekip ve sporcu aileleri Erdoğan Çakmak’ı mezarı başında andılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu