GündemManşetSpor

İZMİR’DE YARA ALDIK…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Ligde kalma mücadelesi veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor arasında Menemen İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Menemenli yaklaşık 4 bin futbolsever ile Bodrum’dan gelen yaklaşık 250 taraftar izledi. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Menemen Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 10’da gelişen Menemen Belediyespor atağında Mustafa Şen’in pası ile topla buluşan Samed Ali Kaya skoru 1-0’a taşıdı.

Dakika 14’te Menemen Belediyespor’da Taşkın Çalış’ın kullandığı serbest vuruş sonrası ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde top auta çıktı.

Dakika 18’de gelişen B.B.Bodrumspor atağında Abdullah Balıkçı’nın pası ile topla buluşan Orhan’ın şutu kaleci Bayram’ın müdahalesi ile kornere çıktı. B.B.Bodrumspor üst üste kullandığı 2 kornerde de tehlike yaratsada golü bulamadı.

Dakika 23’te gelişen B.B.Bodrumspor atağında Erçağ’ın pası ile topla buluşan Medeni pasını Çağrı’ya verdi, Çağrı’nın vuruşu auta çıktı.

Dakika 30’da B.B.Bodrumspor’da Şaban’ın kullandığı frikik vuruşunda kaleci Bayram’dan dönen topu Agah Oktay tamamladı, Menemen Belediyespor kalecisi Bayram topu tekrar uzaklaştırırken, son olarak Erçağ’ın yaptığı ortada top Bayram’da kaldı.

Dakika 43’te gelişen B.B.Bodrumspor atağında sol kanattan Emre Şahin’in pası ile sağ kanatta topla buluşan Erçağ’ın ortasında Çağrı Tekin’in şutu auta çıktı.

Dakika 51’de B.B.Bodrumspor’da Emre Şahin kendi ceza sahasından aldığı topla orta sahayı geçti, Emre Şahin derinlemesine pas ile topu Abdullah Balıkçı ile buluşturdu, Abdullah Balıkçı’nın ortasında Çağrı Tekin skora dengeyi getirdi.

Dakika 55’te gelişen Menemen Belediyespor atağında Ozan Papaker B.B.Bodrumspor kalecisi Birkan ile karşı karşıya kaldı, Birkan başarılı bir kurtarışla topu uzaklaştırdı.

Dakika 60’ta sağ kanattan gelişen Menemen Belediyespor atağında  Mustafa Şen’in ortsında B.B.Bodrumspor kalecisi Birkan topu tuttu ancak Menemen Belediyesporlu oyuncuların müdahalesi ile top ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın hakemi Birkan’a faul yapıldığı gerekçesi ile golü geçersisz saydı.

Dakika 65’te gelişen B.B.Bodrumspor atağında Erçağ’ın pasıyla topla buluşan Emre Şahin’in şutunu Menemen Belediyespor kalecisi Bayram iki hamlede kurtardı.

Dakika 66’da gelişen Menemen Belediyespor atağında B.B.Bodrumsporlu Muhammet Aran’ın topa elle müdahale ettiğini tespit eden karşılaşmanın hakemi Caner Ak Aran’ı ikinci sarı karttan oyun dışında bıraktı.

Dakika 85’te gelişen Menemen Belediyespor atağında B.B.Bodrumspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Samed Ali Kaya yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e taşıdı.

Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma Menemen Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşma boyunca özellikle yan hakemlerin verdiği bir çok karar her iki takımın ve taraftarların tepkisini çekti. Ligde alınan diğer sonuçlarla birlikte B.B.Bodrumspor 31 puanla 16. sıraya gerilerken, 31 puanlı Tuzlaspor 15. sıraya, yine 31 puanlı Bucaspor ise 14. sıraya yükseldi.

B.B.Bodrumspor ligde 32’inci hafta mücadelesinde 22 Nisan Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu