GündemManşetMekan

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞIN BİSİKLET KEYFİ

Bodrum’da bisiklet tutkunlarının bisiklet almadan önce uğramadan karar veremeyeceği “İyi Bir Bisiklet Dükkanı” açıldı.

Son yıllarda hem sportif amaçla, hem de ulaşım aracı olarak kullanılan bisiklet tutkunlarını sevindirecek bir mağaza geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete girdi. Bisiklet tutkunlarını bir araya getiren açılışta “İyi Bir Bisiklet Dükkanı” sloganıyla açılan Bodrum Bisiklet isimli işletme, her yaş ve her kullanıma göre değişen bisiklet seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan dağ bisikletleri, şehir bisikletleri, çocuk bisikletleri dışında, doğa ve kullanıcı dostu E Hibrit Bisiklet modelleri ile de hizmet verecek.

Muğla Bisiklet Derneği Başkanı Levent Sevil, Accell Bisiklet Satış Müdürü Giray Gelici ve Accell Bisiklet Gn. Müdür Yrd. Selim Ataz’ın katıldığı açılışta kurdele kesme merasimi sonrasında açılışa katılan ziyaretçilere yeni bisiklet modelleri ve hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Aynı zamanda da Bodrum’un ilk ve tek bisiklet oteli hizmeti veren kuruluşu olduklarını belirten şirket sahipleri Levent Obalar ve Levent Sevil, bisiklet sahiplerinin özenli ve güvenli bisiklet saklamaları için, teslim alırken de temizlik ve bakımıyla uğraşmadan hemen binebilecekleri şekilde bir sistem kurduklarını belirttiler.

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞIN BİSİKLET KEYFİ

Öte yandan açılışa katılan görme engelli Özkan Üret isimli vatandaşta bisiklet sürme keyfi yaşadı. Kalıtsal bir hastalık nedeniyle 20 yaşından itibaren görme engelli olarak yaşadığını belirten Üret, Bodrum Bisiklet tarafından kiraya verilecek iki kişilik bisiklet ile uzman bir görevliyle bisiklet sürme keyfi yaşadı.

Bodrum’a bisiklet üzerine satış, servis, kiralama ve otel hizmeti vermek üzere Koreşehitleri Caddesi No: 71’de açılan Bodrum Bisiklet mağazası, GHOST, LAPİERRE Carraro marka bisikletlerin de yetkili satıcısı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu