EğitimGündemManşetSpor

ÖĞRENCİLER KIRÇİÇEKLERİNDEN AKIL ALDI

Bodrum’un potalardaki yıldız temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımının iki oyuncusu, meslek olarak yaptıkları sporla ilgili olarak öğrencilere bilgi verdiler.

Tepecik’te bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen mesleklerle ilgili panel için okula davet edilen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü oyuncularından Harika Eldaş ve Saynur Tozlu, meslek olarak spor yapan kadınları temsilen panele konuşmacı olarak katıldılar. Meslek olarak yapılan sporun zorlukları, avantaj ve dezavantajları konusunda öğrencilere bilgi veren Kırçiçekleri, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Yaklaşık 80 kadar öğrencinin katılımıyla gerçekleşen söyleşide öğrencilere hayat boyu disiplinli olmanın önemini anlatan Harika Eldaş ve Saynur Tozlu, sporun meslek olarak veya sağlıklı kalmak için yapılmasının insan hayatındaki önemine de değindiler. Öğrencilere hayatları boyunca hangi mesleği seçerlerse seçsinler disiplinli olmalarını öneren Kırçiçeği Bodrum Basketbolun başarılı oyuncuları, ders çalışırken dahi disiplinli olmalarını önerdiler. Daha sonra hep birlikte günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektiren Kırçiçekleri, alkışlarla sınıftan ayrıldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu