GündemManşet

BAŞSAVCI KİTAP KURTLARINI KABUL ETTİ

Muğla İMKB İlköğretim Okulunun kitap kurdu öğrencilerini makamında kabul eden Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Makamında kabul etti.

Muğla İli Menteşe İlçesinin seçkin okulları arasında gösterilen İMKB İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından 2017 2018 Eğitim öğretim yılı başında Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa başlattıkları ”Kitap Kurdu” isimli kitap okuma projesi ilk günkü coşkusu ile devam ediyor.

Kitap Kurdu isimli kitap okuma projesi kapsamında 3. Etabı gerçekleştirilirken, en çok kitap okuyan 9 öğrenciyi Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Makamında kabul etti. İMKB İlköğretim Okulu Müdürü Hesna BAHAR, Okul Müdür Yardımcısı Aziz FEREK ve Türkçe Öğretmenleri Ayşe TOLGA SAVRAN ziyarette öğrencilere refakat ederlerken, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ da hazır bulundu.

Öğrencilerin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu dile getiren Başsavcı İlyas YAVUZ, öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayıp kendilerine kitap okumanın ne denli önemli olduğunu anlattı.  Hatıra fotoğraflarının çekilip çeşitli ikramlarınn bulunulduğu ziyarette Başsavcı İlyas YAVUZ, kitap kurdu öğrencilere Kanka Polis Madalyası ve kitap hediye etti.Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu