AsayişGündemManşet

MUĞLA POLİSİNDEN KAÇAMADI

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin dur ihtarına uymayan şüpheli araç, kısa bir süre içerisinde içerisinde bulunan 2 şüpheli ile beraber kıs kıvrak yakalanırken araçta suç unsuru olarak 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 43 adet av tüfeğine ait fişek ve 1 adette tabanca mermisi ele geçirildi.

Muğla Polisinin suç ve suçlularla etkin mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürdürülüyor. Muğla İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülen kararlı mücadele sonrasında her geçen gün suçlular yakalanırken, yakalanan suçlularla beraber suç unsurları da ele geçiriliyor. Bu Bağlamda son olarak Muğla Merkezde dur ihtarına uymayan bir araç fazla uzağa kaçamadan içerisinde bulunan 2 şüpheli şahıs ile beraber yakalandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan şüpheli araç ve şüpheli şahıslarla beraber araçta  suç unsuru olarak 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 43 adet av tüfeğine ait fişek ve 1 adette tabanca mermisi ele geçirildi. Yetkililer olayla ilgili adli ve idari tahkikata başlarken, vatandaşları ruhsatsız tabanca ve tüfek edinmemeleri konusunda bir kez daha uyardılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu