GündemManşetSpor

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ADIM ADIM

Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde Bodrum’un başarılı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, ligin bitmesine 5 maç kala rakipleri ile arasındaki puan farkını arttırıyor.

TKBL 1.Lig 29. Hafta mücadelesinde İzmit Belediyespor ile karşılaşan Kırçiçekleri, maçın ilk anından itibaren oynadığı oyun ile rakibine öne geçme fırsatı vermedi. Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk yarıyı 27-33 önde bitiren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda da oyuna hızlı başladı.

İkinci yarıda rakibi ile aralarındaki sayı farkını her geçen dakika arttıran Kırçiçekleri, İzmit Belediyespor ile oynadıkları maçı oyunun son düdüğünde 52-65 kazandı. Elif İnci, Sedef Yarıcı ve Samet Fırat Savaş’ın yönettiği maçta Kırçiçekleri’nin yabancı transferi Sasha Goodlett 21 sayı 12 ribaunt ve 1 asist ile maçın yıldız oyuncusu oldu.

Ligin bitimine 5 hafta kala oynadığı 25 maçta 3 mağlubiyet ile 47 puan ile ligin birinci sırasındaki yerini koruyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, bir sonraki maçını 7 Nisan Cumartesi günü, saat 14.00’da İstanbul Gücü Takımı ile Caferağa Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu