ÇevreGündemManşetTurizm

TURİZMCİLERDEN KIYI TEMİZLİĞİ

Bodrum deniz turizminin önemli firmalarından Scicsailing ve Navigayachting ekibi yaklaşan turizm sezonu öncesi koylarda çöp topladı.

30 yıldır Bodrum başta olmak üzere Türkiye’ye turist getiren Scicsailing ve Bodrum’da failyet gösteren Navigayachting ekibi yaklaşan turizm sezonu öncesi koylarda temizlik yaptı. Bodrum’un kendileri için önemli bir destinasyon olduğunu belirten Scicsailing’in sahibi Loes Douze, “Biz turlarımızı mümkün olduğunca yelken açarak yapıyoruz. Doğa bizim için önemli, koylarımız önemli ve temiz kalmalı. Bu aktiviteleri örnek olmak adına devamlı yapıyoruz” dedi.

Navigayachting sahibi Rıza Karakaya ise yaklaşan turizm sezonu öncesi kışlık bakımları biten yatların denize indirilmeye başladığı şu günlerde hummalı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “ Yaklaşan turizm sezonu öncesi hazırlıklarımız başladı. İş ortaklarımız ve kendi ekibimizle birlikte sezon öncesi çeşitli eğitimlerle Bodrum’a gelecek konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu eğitim ve çalışmalar dışında her yıl ekibimizle birlikte koylarda temizlik çalışması da yapıyoruz”. Dedi.

Scicsailing ve Navigayachting ekipleri Bitez ile Akvaryum Koyu arasında yaptıkları temizlik çalışmasını önümüzdeki günlerde diğer koylarda da yapacaklarını belirterek, vatandaşlardan ve ilçeye gelen  misafirlerden doğaya atılan çöpler konusunda daha duyarlı olunmasını istediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu