GündemKültür SanatManşet

BAHAR KONSERİ BEĞENİ TOPLADI

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale dönüşen Milas Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Bahar Konseri, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda türkü severlerle buluştu. Şef Ahmet Algur’un yönettiği koro Türkü severler tarafından beğeni ile izledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir dinleyici tarafından ilgi ile izlenen gecede,  çeşitli yörelere ait türküler koro ve solo olarak seslendirildi.

Konserin sonunda Şef Ahmet Algur’a çiçek ve plaket takdim eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Türk halk müziği topluluğuna hazırladıkları konser ve güzel sunumları için teşekkür ediyorum.Gönüllü olarak bizlerin kültür hayatını renklendirmeye çalışan bu insanlara çok şey borçluyuz.İlçemizin kültür sanat hayatını canlı tutma adına büyük özveriler göstererek bizlere program hazırlıyorlar.Gösterdikleri özveri ve harcadıkları emek taktire şayandır.Türküler olmadan bu ülkenin dirliği ve birliğinden söz etmemiz mümkün değil.Türküler varsa hayatımız var türküler varsa bizler varız. Bu yıl Belediyemizin kuruluşunun 150. Yıldönümü. Bu vesile ile bazı etkinlikler ve kutlamalar olacak.Bu anlamda ben Türk Halk Müziği koromuzdan 150. Yıl konseri yapmalarını bekliyorum.Başta şefimiz Ahmet Algur olmak üzere bu güzel konserin hazırlanmasında emeği olan herkesi kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi

Konuşmanın ardından salonda bulunan izleyicilerin isteği üzerine koro tarafından seslendirilen kerim oğlu türküsüne Başkan Tokat’ta  koro üyeleri ile birlikte eşlik etti.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu