GündemKültür SanatManşet

AŞIK VEYSEL BODRUM’DA ANILDI

Türk Halk Ozanı Aşık Veysel, ölümünün 45. yıl dönümünde Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği’nin düzenlediği konserle anıldı.

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in de aralarında olduğu çok sayıda vatandaş izledi. Program öncesi bir açıklama yapan Dernek Başkanı Cem Yalçın, şu sözlere yer verdi:

“Bugün değerli ozanımızı anacağız, bırakmış olduğu eserler bizlerle beraber devam edecek. Çok değerli hocalarımızla birlikte çok güzel bir müzikal gerçekleştireceğiz. Kısmet olursa 29 Nisan’da yine Canlar Şenliği’ni gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Mayıs ayında büyük ozan Mahsuni Şerif için bir anma programı gerçekleştireceğiz.

Programın başında sahne alan Nilgün Kösedağ yönetimindeki Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Halk Müziği Topluluğu, performansıyla yoğun alkış aldı.

Ardından Gani Pekşen, Haydar Selçuk, Hasan Karar, Zafer Yurtseven ve Hüseyin Bayrak’ın oluşturduğu topluluk bir müzikal sundu.

Konserde sanatçıların performansı yoğun alkış aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu