GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ HIZ KESMEDİ

Bodrum’un Potalardaki başarılı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü TKBL 2. Devre maçları kapsamında, Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda bugün, Ferko Ilgaz Hotel KBSK ile karşılaştı.

Yapılan Hava atışı ile birlikte maça hızlı başlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ilk periyod itibari ile topu elinde tutmayı başaran taraf oldu. İlk periyodu 6-17 önde tamamlayan Kırçiçekleri ikinci periyodu da 28-42 alarak, 14 sayı fark ile maçın ikinci yarısına rahat çıktı.

Oldukça hızlı oynayan Kırçiçekleri rakibine maç boyunca yaptığı üstün savunmasıyla sayı almalarını zorlaştırırken, yaptığı ataklardan sayı alarak farkı açmaya devam etti. 3. Periyodu 37-59 geçen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, maçın son düdüğüyle sahadan 57-78 galip ayrılan taraf oldu.

Tüm oyuncuların iyi mücadele ettiği maçta takım oyuncularından Harika Eldaş 19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt, Sasha Goodlett 16 sayı 6 Ribaunt, Gizem Uca 14 sayı, 3 asist, 3 ribaunt, Seda Aydın da 8 sayı, 8 asist ve 4 ribaunt ile maçı tamamlayarak, takımlarının maçı kazanmasına katkıda bulundular.

Ligin 28. haftasında Mersin’i kendi sahasında ağırlayacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı 24 Mart 2018 tarihinde saat 15.00’de Mersin Üniversitesi Kız Basketbol Takımı ile Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu