GündemManşetSpor

ŞAMPİYONA HAZIRLIKLARI TAMAM

Çağdaş Holding sponsorluğunda yer alan Bodrum Team grubu 22-25 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılmak için Bodrum’dan yola çıktı. Holding binası önünde toplu fotoğraf çekilen sporcuları Şirket Finans müdürü Serkan Yılmaz, Çağdaş Holding Koordinatörü Ercan Sevinç, Antalya’ya güzel dileklerle yolcu ettiler.

Bodrum Team grubu ve antrenörü Serdar Teker aylar süren özel beslenme ve antrenman programlarının ardından 22-25 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılacaklar.

Serdar Teker; vücut geliştirme sporunun farklı bir disiplin ve çalışma sistemi gerektirdiğine dikkat çekerek şampiyona hazırlıklarını anlattı.

Bodrum Team adına açıklama yapan Serdar Hoca; “Dereceye giren ilk üçün milli takıma seçileceği bu şampiyonaya 6 sporcu arkadaşımızla hazırlanabilmek için aylarca ağır antrenmanlar yaptık. Tabi bu süreçte beslenme de oldukça önemli! Bu ağır antrenmanları sürdürebilmek için dönem dönem protein ağırlıklı ve özel diyetlerle beslendiler. Azimle, yılmadan hedefe kilitlendik ve şuan hazırız. Bu zorlu hazırlık döneminde bize yardımcı olan ve her zaman ekibimize güç veren Başta Dağlarca Çağlar olmak üzere Çağdaş Holding ailesine teşekkür ediyorum. Şampiyonada Bodrum ve Çağdaş Holding’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu