GündemManşet

MİLAS’IN TANITIMI FOTOĞRAFLARI MİTSO’DAN

MİTSO, Milas’ın tanıtımı amacıyla hazırlattığı fotoğrafların Milas Bodrum Havalimanı’nın vip salonuna asılmasını sağladı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas’ın doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla Milas Bodrum Havalimanı’nın vip salonuna koyulmak üzere tanıtım fotoğrafları hazırlattı. Büyük boy hazırlanan fotoğraflar havalimanının vip salonuna asıldı.

MİTSO, Milas’ın doğal güzelliklerinden Bafa Gölü, Tuzla sulak alanı ve flamingolar ile tarihi zenginliklerinden Gümüşkesen Mezar anıtı, Baltalı Kapı, Su Kemerleri,  kültürel güzelliklerinden Macar Evleri ile UNESCO’nun “Dünya Mirası Geçici Listesi”nde yer alan iki tarihi alan olan Hekatomnos Anıtmezarı ve Beçin Kalesi ve Ortaçağ Kenti’nin fotoğraflarını hazırlatarak Milas Bodrum Havalimanı’nın vip salonuna asılmasını sağladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerini her ortamda ve her fırsatta tanıtmak amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak “Son olarak, Milas’ı tanıtan fotoğrafların Milas Bodrum Havalimanı’nın vip salonuna asılmasını sağladık. Umarım, bu fotoğrafları gören pek çok vip yolcusunda Milas’ı ve Milas’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görme arzusu uyanacak ve ilçemizi ziyaret edeceklerdir. Bundan sonra da her fırsatta Milas’ı tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MİTSO, daha önce da Milas Bodrum Havalimanına asılmak üzere tanıtım panoları hazırlatmış, Pegasus ve Atlasjet uçaklarının dergilerinde Milas’ı anlatan yazıların yayınlanmasını sağlamış ve PTT’ye üzerinde Hekatomnos Anıtmezarındaki lahitin fotoğrafı olan posta pulları bastırmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu