GündemManşet

KİTAP KAMPANYASINA BAŞKANDAN DESTEK

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ekinanbarı Mahallesi İlkokulunda oluşturulacak çocuk kütüphanesine kitap bağışladı.

Milas’ta faaliyet gösteren Merve Mefruşat İşletmesinin sahibi Ersin Atcı ve Yüksek Fizik Mühendisi Hüseyin Atcı tarafından başlatılan kitap bağışı kampanyasına bir destekte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan geldi. Başkan Tokat Milas Belediyesi Kültür Yayınları arasında bulunan kitapları kampanya düzenleyicisi Ersin Atcı’ya makamında teslim etti. Başkan Tokat ayrıca Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde bulunan kitaplardan da Ekinanbarı İlkokulu Çocuk Kütüphanesine gönderileceğini belirti.

Ersin Atcı Başkan Tokat’a teşekkür ederek;  Her çocuğun kitap okumaya hakkı var. Bizde Ekinanbarı İlkokulumuz için bir kütüphane oluşturmak adına böyle bir kampanya başlattık. Kitap Bağışlamak isteyen vatandaşlarımız evde okumadıkları kitaplarını bize getirebilirler. Mart ayının son haftasında kutladığımız Kütüphaneler haftası dolayısıyla 21 Mart tarihine kadar topladığımız kitapları 26 Mart pazartesi günü Okul Aile Birliği Başkanı Barış Ülkü’ye teslim edeceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu