GündemManşetSpor

BODRUMLU KARATECİLER YILDIZLAR LİGİNDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Liginin Bölge elemeleri Fethiye ilçesinde yapıldı .

Yarışmalara Muğla ilini temsilen katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımı sporcuları başarılı sonuçlar almayı başardı .On ilden yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile gerçekleşen karşılaşmalar sonucun da Bodrum’lu sporcular üç üçüncülük madalyası kazanarak madalya kürsüsünde yerlerini aldılar. Efe Menengeç, Duru Çetinkaya  ve Şerif Arslan İmer  kazandıkları madalya ve puanlarla Muğla il karmasının bir üst tura yükselmesine önemli bir katkı sağladılar. 14- 15 Nisan tarihin de yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanan Muğla il karmasında yer alan sporcular yarı finalde de başarılı olacaklarını sözünü şimdiden verdiler.

Sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu, ” 2004 -2005-2006 doğumlu sporcuların yarıştığı Anadolu Yıldızlar Liginde başarılı olan sporcularımız karate takımımızın  alt yapısını oluşturuyor , milli takımımıza daha önce yetiştirdiğimiz bir çok sporcunun yanında yeni sporcular yetiştirmek için durmadan çalışıyoruz, onların başarıları bizleri gururlandırıyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu