GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ YEŞİL SAHAYA İNDİ

Bodrum’un potalardaki güçlü temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, geçtiğimiz gün yeşil sahada da takım olduklarını kanıtladı.

TKBL 1. Ligi lideri Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, geçtiğimiz Leaders Teams Academy tarafından düzenlenen bir etkinlikte takım olma ve ekip çalışması hakkında bir seminere katıldı. Yıldırım ve Muhterem Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim öncesinde Yılmaz Ailesi’nin konuğu olan Kırçiçekleri, kendileri için düzenlenen kahvaltıda takım olarak bir araya geldiler.

Kahvaltı sonrasında evin bahçesinde eğitimci Deniz Gökyılmaz tarafından düzenlenen eğitimlere katılan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı oyuncuları, uzman eğitmenlerinin günün programını anlatması ve etkinliğin açıklamalarını anlatmasından sonra çeşitli ısınma aktiviteleri ile eğitime başladılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan kulüp başkanı Yiğit Özmen, daha iyi bir takım olmak amacıyla düzenledikleri bu eğitim ile saha içerisindeki takım bütünlüğünü pekiştirecek ve daha da güçlendirecek bir takım günü düzenlediklerini belirtti.

Açıklamasında,  aldıkları bu eğitimin takım oyuncularının birbiri ile daha hızlı iletişim kurmalarına fayda sağlayacağını belirten Yiğit Özmen; “Katıldığımız bu eğitimde uzman eğitmenler tarafından düzenlenen aktivitelerle takım çalışması, iletişim, yardımlaşma, güven ve zaman yönetimi gibi birçok konuda farklı yöntemler öğreniyoruz. Bize bu güzel günde evlerini açarak, takımımıza destek olan Yıldırım ve Muhterem Yılmaz’ çiftine de takım olarak ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.

Leaders Team Academy kurucu ortağı ve Yaşayarak Öğrenme Uzman Eğitimcisi Deniz Gökyıldız da, Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı’na verdiği eğitim hakkında şunları söyledi.

“Bugün burada bu başarılı takımı, sadece sahada değil, gündelik hayatlarında da bir arada nasıl takım olduklarını göstermeye çalıştık. Düzenlediğimiz eğlenceli aktiviteler ile takım ruhunu basketbol sahalarından sokağa taşıdık. Yaptığımız şey, aslında yaşatarak öğretme aktivitesi. Takım içerisindeki bağları güçlendirerek, takım performansını arttırmaya yönelik olarak yaptığımız bu uygulamada, katılımcılar, ortak hedef doğrultusunda iş birliği yaparlar ve aldıkları çeşitli risklerle beraber zorlukların üzerinden gelmeyi başarırlar.”

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde 41 puanla birinci sırada yer alan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ligin 2. Devre 27. Haftasındaki maçını 21 Mart 2018 Çarşamba günü Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda Ferko Ilgaz Hotel KBSK ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu