AsayişGündemHayatManşet

BODRUM’UN ACI KAYBI

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ hayatını kaybetti.

Gece saatlerinde 48 TB 212 plakalı özel aracı ile Bodrum merkezinde Yalı Mahallesindeki evine doğru seyir halinde olan, geçmiş dönem Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Gerenkuyu Mevkine geldiği sırada virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Hali hazırda Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten evli ve 2 çocuk babası 55 yaşındaki Altındağ kontrolünü kaybettiği otomobille yaklaşık 100 metrelik uçurumdan denize düştü.

Kazayı gören diğer vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Sahil Güvenlik, Jandarma ve İtfaiye ekipleri geldi. Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçların uzun çalışmaları sonrasında İsmail Altındağ’ın cansız bedeni araçtan çıkartıldı.

Sahil Güvenlik Botu ile Yalı Koyuna getirilen Altındağ’ın cansız bedeni burada cenaze aracına alındı. Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, olay yerine gelen Altındağ’ın yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve belediye personeli büyük üzüntü yaşadı.  Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, Kocadon ve Altındağ’ın yakınlarına baş sağlığı diledi.

bodrumtime.net ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı aileye baş sağlığı dileriz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu