GündemHayatManşetSpor

TRİBÜNDEKİ ANNELERDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatında görevli Mehmetçiğe Bodrum’dan destek. Bodrumspor Altyapı (U15) sporcularının anneleri tribünde Mehmetçik için bere, atkı ve eldiven ördü.

Bodrumspor Altyapı Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte, U 15 futbol takımı oyuncularının anneleri Zeytin Dalı Harekatında görevli Mehmetçiklerimiz üşümesin diye eldiven, atkı ve bere örmeye başladılar.

Bugün oynanan Bodrumspor-Pedesa Gençlikspor U 15 müsabakasında tribünde yerini alan anneler bir taraftan tezahürat yaparken bir taraftan da Mehmetçik için bere ve atkı ördüler. Futbolcu annelerinin yanı sıra diğer ailelerinde destek verdiği organizasyon kapsamında örülen malzemeler Hatay sınırındaki sınır birliğine teslim edilecek.

Bodrumspor Altyapı Aile Birliği Temsilcisi İbrahim Tarım gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Afrin’deki askerlerimiz üşümesin diye altyapı ailedeki tüm annelerimiz özellikle çocuklarının antrenmanlarında ve şuan görmüş olduğunu gibi maçlarında askerlerimiz için atkı, bere ve eldiven örmeye başladılar. Biz şunu biliyoruz, bizim zaten diğer projelerimiz de var ama Bodrumspor olarak satın alma değil annelerin ellerinden örülmüş olan ürünlerin daha değerli olacağını, Afrin’deki askerlerimiz ile birlikte olduğumuzu göstermek için böyle bir etkinlik düzenledik. Ve etkinlik gerçekten de büyük yankı uyandırdı. Gördüğünüz gibi Bodrum’daki altyapı aile birliğinde çocuğu olmayan aileler bile bize destek olarak buraya geldiler ve burada olmayan bunun iki katı ailelerde şuan kendi evlerinde askerlerimiz için gerekli işleri yapıyorlar.

Biz burada amacımız şu idi; Çocuklarımıza ne olursa olsun hani burada Bodrum’da çok rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, Bodrum sadece güneşten, kumdan, tatilden ibaret olmadığını, bizim Bodrum olarak askerimizin yanında olduğunu, askerimizle yatıp askerimizle kalktığımız, Türkiye’nin sorunları ile bizde bir şekilde ilgilendiğimizi göstermek ve Bodrum’dan büyük bir mesaj göndermek için ve önümüzdeki hafta Cuma günü burada örülen bütün malzemelerimiz Hatay’a sınır kapısına giderek oradaki askeri birliğe teslim edilecektir.”

Maç esnasında Bodrumspor taraftar grubu da, Afrin bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve geçtiğimiz günlerde şehit olan Muğlalı Fuat Demir’in fotoğrafının bulunduğu pankart asarak şehitlerimize sahip çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu