GündemKültür SanatManşet

İLK KİTABINI BAŞKANA HEDİYE ETTİ

Yaşamını Bodrum’da sürdüren emekli bankacı Firdevs Şengül, “Küçük Dokunuşlar” adlı ilk şiir kitabını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hediye etti.
Bodrum Belediyesi Sözlü Tarih Çalışmaları Anılarla Bodrum Sohbetleri Grubu ile Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Üyesi ve Zeki Müren Sanat Derneği Başkanı olan Firdevs Şengül 108 şiirin yer aldığı kitabı ile ilgili Başkan Kocadon’a bilgi verdi. Kitabını “En büyülü şey hayatın kendisi. Hayata, insana, doğaya, aşka hep saygıyla yaklaştım, sevgiyle baktım. Yaşamın küçük mutluluklarından sevinç duyarım. O yüzden bu kitabı yazdım.” şeklinde tanıtan Şengül, kendisini kabul eden ve  hep sanatın, kültürün destekçisi olan Başkan Kocadon’a teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Firdevs Hanım’ı üretici bir ailenin kızı, Bodrum’un ilk kadın banka müdürü ve Sözlü Tarih Çalışma Gurubu’nun bir üyesi olarak biliyordum. Yayınladığı ilk şiir kitabıyla ziyaret ettiği ve şahsıma imzaladığı kitap için kendisine teşekkür ediyorum. Okuyucusu bol olsun.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu