GündemManşetSpor

İYİ OYNADIK FENA KAYBETTİK…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Hatayspor’a 5-0 mağlup oldu.

Bodrum Şehir Stadı’ında oynanan ligde 25’inci hafta mücadelesinde, alt sıralardan kurtulmak isteyen B.B.Bodrumspor ile şampiyonluk mücadelesi veren lig ikincisi Hatayspor arasında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin futbolsever ile birlikte Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon’da izledi. Karşılaşma öncesi Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunulurken, B.B.Bodrumsporlu taraftarlar üzerinde, “ Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazılı dev bayrak açtılar.

İlk devresi golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısına 46’ıncı dakikada bulduğu gol ile başlayan Hatayspor karşılaşmayı 5-0 kazandı. Karşılaşmanın hakemlerinin verdiği bir çok karar Bodrumspor teknik ekibi ve taraftarlarının büyük tepkisini çekerken, özellikle ilk devrede Çağrı Tekin’in rakip ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda herkes penaltı bekledi ancak karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi. B.B.Bodrumspor’un ikinci yarıda ise bir golünün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 8’de gelişen Hatayspor atağında Selim’in derinlemesine pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Murat kaleci Birkan ile karşı karşıya kaldı. Murat’ın vuruşunu kaleci Birkan kornere çeldi.

Dakika 22’de gelişen Hatayspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sinan’ın vuruşunda top direkten taca çıktı.

Dakika 27’de B.B.Bodrumspor atağa çıkacağı sırada topu kaptırınca Hataysporlu Caner’in vuruşunda  Bodrumspor kalecisi Birkan güzel bir kurtarış ile topu kornere çeldi.

Dakika 46’da Hatayspor’un sağ kanattan gelişen atağında Selim’in ortasında Yılmaz’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Dakika 60’da Bodrumspor’un sol kanattan gelişen atağında Batuhan’ın ortasında Çağrı’nın kafa vuruşunda top Hatayspor  defansına çarparak kornere çıktı.

Dakika 66’da Hatayspor’un sol kanattan Mesut ile kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Caner’in şutunda Bodrumspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde top ağlarda buluştu. Hatayspor skoru 2-0’a taşıdı.

Dakika 77’de B.B.Bodrumspor’un sol kanattan gelişen atağında Batuhan’ın pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Çağrı’nın şutu Hatayspor’un fileleri ile buluşmasına rağmen hakem ofsayt kararı verdi.

Dakika 79’da Hatayspor’un sol köşeden yaptığı korner vuruşundan sonra topla buluşan Sinan’ın kafa vuruşu takımına üçüncü golü kazandırdı.

Dakika 81’de gelişen Hatayspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Yılmaz’ın vuruşu takımına 4. golü kazandırdı.

Dakika 90+1’de gelişen Hatayspor’un atağında Hamza’nın pası ile topla buluşan Taha takımına 5 golü kazandırdı.

Karşıalşmaya verilen 6 dakikalık uzatma süresinde başka gol olmayınca karşılaşma Hatayspor’un 5-0 üstünlüğü ile tamamlandı. B.B.Bodrumspor teknik ekibi ve taraftarlar maçtan sonra karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki gösterirken, hakemin özellikle ilk devre verdiği yanlış kararların maçın skoruna etki ettiğini belirttiler. Karşılaşma sonunda B.B.Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri B.B.Bodrumsporlu oyuncuları tribünlere çağırarak lig sonuna kadar mücadele etmeyi bırakmamalarını isteyerek oyunculara moral verdiler. Öte yandan taraftarlar, karşılaşmada kalesinde 5 gol görmesine rağmen yaptığı kurtarışlarla büyük beğeni toplayan Birkan’ı da tribünlere çağırarak sergilediği oyundan dolayı tebrik ederek oyuncuya moral verdiler.

B.B.Bodrumspor alınan bu sonuçla 16. Sıraya gerilerken, Hatayspor lider Menemen Belediyespor ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi. B.B.Bodrumspor ligde 26’ıncı hafta mücadelesinde 11 Mart Pazar günü deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu