AsayişGündemManşet

BÜYÜK KAZA UCUZ ATLATILDI…

Bodrum’da direksiyon hakimiyetini kaybeden hafriyat yüklü kamyon, devrildi. Kamyonun karşı yönden gelen hafif ticari araca çarparak birkaç metre de sürüklediği kaza hafif yaralanma ile atlatıldı.

Kaza bugün sabah saatlerin Torba Mahallesi Demir Mevkii’nde yaşandı. Göltürkbükü istikametinden gelen 23 LL 551 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, şarampole girdi. Bir süre sonra devrilerek metrelerce sürüklenen kamyon, karşı yönden gelen 48 U 5219 plakalı Aydın Dere idaresindeki hafif ticari araca çarptı.

Kazada şans eseri hafif ticari araç sürücüsü Aydın Dere yara almazken  hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Devrilen kamyonun kaza yerinden kaldırılabilmesi için uzun süre çaba sarf edildi. O Esnada yol trafiğe kapatıldı. Yola dökülen hafriyatın bir kısmının temizlenmesinin ardından bölgeye gelen büyük vinç yardımıyla kamyon bulunduğu yerden kaldırılma çalışmalarına başlandı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu