GündemManşetSpor

BODRUMSPOR BU HAFTA ANKARA DEPLASMANINDA

Bodrumspor_Keciorengucu_hazirliklari (2)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde 24’üncü hafta mücadelesinde Keçiörengücü ile karşılaşacak.

25 Şubat Pazar günü Ankara deplasmanında karşılaşacağı Keçiörengücü hazırlıklarına Salı günü başlayan B.B.Bodrumspor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 23’üncü haftada oynanan karşılaşmaların ardından aldığı 1 puan ile puanını 18’e çıkaran B.B.Bodrumspor, Tuzlaspor’un 3 puan aldığı haftada 16’ıncı sıraya geriledi. Tuzlaspor’a mağlup olan Keçiörengücü ise 43 puanla 5’inci sırada play-off mücadelesini sürdürüyor. B.B.Bodrumspor’da kart cezalısı veya eksik oyuncu bulunmazken, B.B.Bodrumspor Bodrum’da ki son antrenmanını Cuma günü gerçekleştirecek. Cumartesi sabahı Ankara’ya hareket edecek B.B.Bodrumspor kafilesi, burada son antrenmanını gerçekleştirerek konakladığı otelde maç kampına girecek.

Play off mücadelesi veren Keçiörengücü ile düşme hattından çıkmak isteyen B.B.Bodrumspor arasında Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu