HayatManşetSpor

KIZLARIMIZ 5’TE 5 YAPTI

2Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Bayan Takımı, evinde Kastamonu Gençlik Spor’u 38-26 yenerek üst üste 5’inci maçını kazandı.
Saat 14.00’da Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda başlayan maçın ilk dakikaları oldukça çekişmeli geçti. İlk 8 dakikada her iki takımın birer gol atabildiği müsabakanın, 10’uncu dakikasına konuk ekibin 1-3 üstünlüğü ile girildi.
Bu dakikalardan itibaren oyun kontrolünü eline alan Yalıkavaklı kızlar, buldukları atakları gollerle sonuçlandırırken devre arasına 16-7 Yalıkavak Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren temsilcimiz maçı 38-26 kazanmasını bilirken Yannick Baniomo ve Buse Matlı performanslarıyla göz doldurdu.
Gelecek haftayı bay geçecek temsilcimiz 25 Şubat Pazar Günü Saat 14.00’da Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Metropol Aksaray Akhisar ile oynayacak.
Öte yandan Yalıkavak Spor Kulübü tarafından maçta görevli polis ekiplerine Afrin Harekatı’nda verdiğimiz şehitlerimizi anısına çiçek takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu