GündemKültür SanatManşet

EGE DANS OKULLARI BODRUM’DA BULUŞTU

IMG_9456Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 19 dans okulunun katılımı ile “Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması” adlı 3 gün süren etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte, renkli anlar yaşandı.

Bodrum Dans Kulübü, Marmaris “Point Dans” ve Kuşadası “ZuDa Dans” işbirliği ile Bodrum’da 3 gün süren dans buluşmaları gerçekleştirildi. 9 Şubat günü Porto Bodrum’da, 10 Şubat’ta Mavi Otel’de ve 11 Şubat’ta da Delfi Otel’de gerçekleştirilen organizasyona İzmir, Marmaris, Kuşadası, Aydın, Denizli, Söke, Didim, Muğla, Marmaris, Milas, Datça ve Kos Adası’ndan 19 dans okulunun Latin Dansları eğitmen ve kursiyerleri katıldı. Etkinliğe katılan grupların yaptıkları dans gösterileri ve şovları nefesleri kesti.

Konu ile ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, “Bu etkinliğimizin ismi MABOKU, yani Marmaris, Bodrum ve Kuşadası, Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması. Bunu biz zaten yıllardır yapıyorduk ama bir isim ve proje olarak yapmıyorduk. Bu sene bunu bir proje haline getirdik, ilkini 2 ay önce
Marmaris’te gerçekleştirmiştik. Şimdi Bodrum’dakini yapıyoruz, 2 ay sonra da Kuşadası’nda olacak. Burada 19 dans okulundan yaklaşık 250 dansçı var” diye konuştu.

3 gün süren organizasyon kapsamında çeşitli dans eğitimleri de verildi.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu