GündemHayatManşetSpor

DAMADIN BODRUMSPOR AŞKI

bodrumspor-gelin-damatTFF 2. Lig Kırmızı Grup bu hafta oynanan Bodrumspor-Amed Sportif maçında gelin ve damat sürprizi yaşandı. Damadın Bodrumspor sevdası gelini nikah dairesi öncesinde stadyuma götürdü.

Kısa süre önce tanışan ve evlenme kararı alan Halil Kurusıkı ile Nurdan Atilla nikah öncesi Bodrumspor maçını izlemek için stada gitti. Bodruspor sevdalısı Halil Kurusıkı’nın maç gününe denk gelen nikah tarihi gelin damat arasında krize neden olmadan örnek bir davranışla aşıldı.

Yıllardır Bodrumspor’un hiçbir maçını kaçırmayan damat gelini de yanına alarak tribüne geldi. Tribünlerde gelin ve damadı gören taraftarlar ise kısa süreli bir şaşkınlığın ardından onlara tezahürat etmeye başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanına gelen ikili bir süre burada maçı izleyerek Başkan Kocadon ile sohbet etti. Kendilerini tebrik eden Başkan Kocadon, gelin ve damadın Bodrumspor’a şans getirmesini diledi.

Damat Halil Kurusıkı, Bodrumspor sevdasından vazgeçemediğini, bugünde tribünde kendisini göstermek istediği söyledi.

Bir süre müsabakayı izleyen gelin ve damat tezahüratlar eşliğinde stadyumdan ayrılarak nikah dairesine gitti.

Gelin ve damadın izlediği maçı Bodrumspor 2-0 kaybetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu