AsayişGündemMagazinManşet

MUĞLA POLİSİNE SANATÇI DESTEĞI

Muğla Polisine Sanatçı Desteği 4Kahraman Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy’un adını taşıyan ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde teşhir edilen zenginleştirilmiş kütüphanenin açılış törenine katılan tanınmış sanatçı Gülnihal Demir polisleri yalnız bırakmazken, öğrencilerin de ilgi odağı oldu.

Muğlalıların gönlünde ayrı bir yeri olan,  Çocuklar Duymasın dizisi de dahil birçok dizide rol alan, her fırsatta Türk Polisi ve Türk Askerine olan sevgisini dile getiren ünlü sanatçı Gülnihal Demir Şehit Polis Sefa Altınsoy Z-Kütüphanesi açılış töreninde Muğla Polisini yalnız bırakmadı. Kütüphane açılışına katılan ve açılış törenine katılanların bol bol hatıra fotoğrafları çektirdikleri Gülnihal Demir ‘in, tören esnasında kütüphaneye de ismi verilen Kahraman Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy ‘un özgeçmişi okunurken duygu dolu anlar yaşadığı görüldü.  Kütüphanenin teşhir edilmesinin yanında ismine de kahraman şehit polis memurunun da isminin verilmesini son derece anlamlı bulduğunu belirten ünlü sanatçı Gülnihal Demir başta Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya olmak üzere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz ‘a, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima ‘ya ve emeği geçen tüm polislere teşekkür etti. Sanatçı Gülnihal Demir kahraman şehit polis memuru Sefa Altınsoy ‘un ailesi ile de yakından ilgilenerek kendilerine başsağlığı diledi. Hatıra fotoğrafları da çektiren sanatçı Gülnihal Demir ‘den öğrenciler bol bol imza aldılar.

Bilindiği gibi Şehit Polis Sefa Altınsoy Z-Kütüphanesi; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz koordinesinde COGEP yani; Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında Şehit Polis Sefa Altınsoy Z-Kütüphanesi teşhir edilmişti. Şehit Polis Sefa Altınsoy Z-Kütüphanesi gibi  Muğla ilin de dahil olduğu  yurdumuzun toplam 81 ilinde Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen okullarda Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Z Kütüphane Projesi uygulamaya başlanmıştı.

Söz konusu kütüphanenin teşhir edilmesi ile öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini arttırmak, öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek, öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak, verimli zaman geçirmelerini sağlamak, toplumsal farkındalıklarını ve duyarlılıklarını geliştirmek, milli kimlik ve aidiyet duygularını geliştirmek, emniyet teşkilatı ile bölge insanı arasındaki diyaloğu arttırmak, dolayısıyla da bilinçli nesiller yetiştirmek amaçlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu