GündemKültür SanatMagazin

KARSANAT MÜZİKAL GÖSTERİSİ

müzikal18yatayBodrumlu sanatseverlerin gösterdikleri ilgi doğrultusunda her yıl KARSANAT Derneği tarafından düzenlenen Müzikal konserleri, 2017 Kasım ayında Karsanat bünyesinde kurulan ve Bodrumun ilk çoksesli korosu olan Karsanat Müzikal korosu ile daha zengin bir repertuvarla ve sahne gösterisi olarak 2 Mart 2018 Cuma saat 20.00 ve 4 Mart Pazar saat 18.00 de Bodrum Herodot Kültür Merkezinde seyirci ile buluşuyor.

Sanat yönetmenliğini Gülderen Erdoğmuş un yaptığı etkinlikte, film müziklerinden müzikallere geniş bir program sunuluyor. Öp beni Kate, Cabaret, Don Kişot, Kismet, Damdaki Kemancı , Porgy ve Bess, Yedi Kocalı Hürmüz ve Hair müzikallerinden düzenlenen sahneler yanı sıra, Casablanca, Çingeneler Zamanı, Black Orfe, Katibim ve Salkım hanımın Taneleri filmlerinin unutulmaz müzikleri de sahneli gösteri olarak seyirci ile buluşacak.

Özellikle Bodrumda yaşayan sanatçıların yer aldığı gösteride solist olarak katılan sanatçılar Esen Demirci, Hülya Sezgün, Gülderen Erdoğmuş ve konuk sanatçı İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Bas Zafer Erdaş. Geçtiğimiz yıl Bodruma yerleşen ünlü piyanist Yonca Dinçer, piyanoda eşlik ederken, davulda Öykü Çelik, saksafonda Tuğrul Aray ve kanunda dönüşümlü olarak Kanuni Gürcan ve Selçuk Yazıcı yer alıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu