GündemKültür SanatManşet

YAZAR NUR AKTUNÇ’UN İKİNCİ KİTABINA YOĞUN İLGİ

4Muğla’da yaşayan yazar Nur Aktunç’un  ikinci kitabı “Alala” düzenlenen imza gününde okurlardan yoğun ilgi gördü.

Yazar Aktunç’un kitabının tanıtımı için Mobolla Art’ta düzenlediği imza gününe yoğun ilgi gösteren kitapseverler yazara kitabını imzalatarak birlikte fotoğraf çektirdiler.

Gazetecilere, ikinci kitabı hakkında bilgi veren yazar Nur Aktunç, kitabının adının “Alala” olduğunu anlatarak, “Alala, mitolojik bir isim. Savaşın kızı, kişilik savaşı anlamına geliyor. Alala’yı ben keyifle yazdım. Bu bir aşk romanı.  Kitabın ana karekteri Nil’in yaşadıklarıyla okuyucuyu derinden etkileyeceğine inanıyorum.

Kitabı okuyanların, günümüz aşk dialoğlarında kaybolacağını düşünüyorum.

Kitabımda vermek istediğim mesaj şu:Biz kadınlar gerçekten bizi çok seven erkeklere mi aşık olmak istiyoruz? Yoksa bize acı veren erkeklere mi aşık olmak istiyoruz?”

İmza gününe yoğun ilgi gösteren okurlarına ve kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden yazar Nur Aktunç, kitap tutkunlarına çağrıda bulunarak, “Sizlerin desteği biz yazarlar için çok önemli. Sizlerin desteği ile yeni eserlere imza atacağıma inanıyorum” dedi.

Yazar Hakkında:

1982 yılında Muğla’da doğan yazar Nur Aktunç, çocukluğunu Tekirdağ, Kıbrıs, Ankara, Mardin ve İzmir’de geçirdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Aktunç,  ilk kitabı

“Asmada Salıncak”  2011 yılında yayınlandı. Yazar Muğla’da yaşıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu