EkonomiGündemManşetTurizm

THY, BU YIL TURİZM SEZONUNDA BODRUM İÇİN DAHA UMUTLU

IMG_0892Bu yılki turizm sezonu için daha umutlu olan THY, Milas Bodrum Havalimanı’na uçuş sayısını daha da arttıracak. THY’nin yeni yaz dönemine ilişkin yeni uçuş programı 25 Mart’ta açıklanacak.

Türk Hava Yolları, bu yılki turizm sezonu için geçen yıllara göre daha umutlu. THY, özellikle Bodrum ve Milas yöresine gelecek turist sayısında artış bekliyor. THY, artacak turist sayısını göz önüne alarak Milas Bodrum Havalimanına uçak seferi sayısını daha da arttıyor. THY’nin yaz dönemi uçuş tarifesi 25 Mart’ta açıklanacak.

Türk Hava Yolları’nın Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Turan Yardımcı, THY’nin kış dönemi uçuş programında Milas Bodrum Havalimanı’ndan Ankara’ya  haftada 11 sefer, İstanbul Atatürk Havalimanı’na günde 3 sefer,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına ise haftada 6 sefer uçuş olduğunu belirterek “THY’nin yaz dönemi uçuş programının 25 Mart’ta açıklanacak ve uçuş sayıları daha arttırılacak. Yaz dönemi uçuş programı Ekim ayına kadar sürecek. 28 Ekim’de ise kış programı uygulamaya girecek. Amacımız, Milas – Bodrum yöresine gelecek turistlere ve yöre halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek” diye konuştu. Turan Yardımcı, bu yıl turizmden daha umutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Havacılık sektöründe artık bir dünya markası haline gelen THY’nin yöremizin ulaşımına katkıları nedeniyle çok teşekkür ederiz. Fakat kış döneminde Ankara’ya direk ve daha sık uçuş olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu. Reşit Özer, bir taleplerinin de THY uçaklarında Milas Bodrum Havalimanı adının tam olarak anons edilmesi olduğunu belirterek “Biz Milaslılar olarak, ilçemiz sınırları içindeki havalimanımızın tam olarak, Milas Bodrum Havalimanı şeklinde anons edilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu