GündemManşetSpor

HENTBOLCULARIMIZ EZDİ GEÇTİ

IMG_7973Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde Bodrum’u başarıyla temsil eden Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, evinde Çankaya Eğitim Gençlik Spor Kulübü’nü 53-17 yendi.

Saat 14.00’da Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda başlayan müsabakanın başından sonra rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, devreyi 27-10 önde bitirdi. İkinci yarıda da başarılı oyununu sürdüren Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, maçı 53-17 kazanmasını bildi. Maç sonu büyük mutluluk yaşayan Yalıkavaklı kızlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sonucun ardından Bodrum ekibi 18 puanla 4’üncü sıraya yerleşti.

Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, “Aldığımız farklı galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Şampiyonluk için oldukça iddialıyız. Süper Lig’e 11 maç kaldı” dedi.

Bayan Hentbol Takımımız bir sonraki maçını 4 Şubat Pazar günü deplasmanda Yenimahalle Gençlik Spor Kulübü ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu