GündemManşetSiyasetSpor

BODRUMSPOR’A BAKLAVA DOPİNGİ

bodrumspor_inegolspor_hazirliklarini_tamamladi (2)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor İnegölspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Hazırlık çalışmaları sırasında takımı ziyaret eden AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı futbolculara baklava ikram etti.

Ligde 19. Hafta mücadelesinde 27 Ocak Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda İnegölspor’u konuk edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşılaşma öncesi son antrenmanını bu sabah gerçekleştirdi. Ligde 16 puan ile 14. Sırada bulunan B.B.Bodrumspor ile 32 puan ile 7. Sırada bulunan İnegölspor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak. B.B.Bodrumspor’da Çarşamba günkü antrenmanda kaburgasında çatlak oluşan kaleci Fırat Kocaoğlu ve sarı kart cezalısı Agah Oktay Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

B.B.Bodrumspor’un İnegölspor maçı öncesi Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği son antrenmanı ziyaret eden Ak Parti Bodrum ilçe başkanı Ömer Özmen ve ilçe yöneticileri, teknik ekip ve oyunculara başarılar dileyerek baklava ikramında bulundu.

27 Ocak Cumartesi 13.30’da başlayacak karşılaşmayı ise Sivas bölgesi hakemlerinden Adem Sarıtaş yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu