GündemManşet

BSV’DAN BOTTO ZİYARETİ

IMG_7432Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, İkinci Başkanı Fatih Can Ekşi, Yönetim Kurulu üyeleri Ilknur Yardım Özer, Ülker İnan ve kurum müdürü İlknur Şengül, BSV sanat atölyeleri sorumlusu Tarık Kartal ve seramik atölyesi öğrencileriyle birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’u makamında ziyaret ettiler.
BSV 4. Erkan Dülgeroğlu Seramik Çalıştayı’nda öğrenciler ve sanatçıların beraber yaptıkları seramik pano Bodrum Ticaret Odası’nın yönetim katında sergilenmek üzere törenle teslim edildi.
Törende Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon “Bodrum Ticaret Odası olarak yardım yapmayı seven bir odayız. Bodrum Sağlık Vakfı’na da desteğimiz her zaman devam ediyor. Bizden sonra gelecek olanlar da bu güzel işleri gördükçe destek vermeye devam edeceklerdir. Bodrum Sağlık Vakfı gönül rahatlığıyla bağış yapabildiğiniz, yaptığınız yardımın yerine ulaşacağına emin olduğunuz bir yer.
İnsanlar gönül rahatlığıyla gelip bağışlarını yapıyorlar.” dedi.
Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya da “Bizler orada sadece yöneticiyiz. Düzenli olarak az ya da yüksek meblağlarda bağış yapanlar da var, gösterişsiz bir şekilde kimselere haber vermeden bağış yapanlar da var. Böyle çok örneklerimiz var. Bodrum Sağlık Vakfı böyle insanların sırtında yükseldi, bugünlere geldi. Burada bir tek ana fikir var insanlar yöneticilere güveniyor, insanlar ne veriyorsak yerine gidiyor diye düşünüyor.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu