GündemManşetSpor

7. KEZ START ALACAK

Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol TurnuvasıBu yıl yedincisi düzenlenecek olan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası kayıtları başlıyor. Bu yıl turnuvada mücadele edecek oyuncular ikamet ettikleri mahallenin takımında oynayabilecek.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya müracaat etmek isteyen mahalleler muhtarları aracılığı ile kayıt yaptırabilecekler. Turnuvada 24 takım mücadele edecek. Kayıtlar 16 Şubat tarihine kadar yapılabilecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu “Turnuvanın amacının mahalleler arasında birlik, beraberlik, dostluk duygularının gelişmesine katkı sağlamak olmasından dolayı, turnuva da forma giyecek oyuncuların sadece ikamet ettikleri kendi mahalle takımın da oynamalarına izin verilecek. Karşılaşmalar 30’ar dakikadan iki devre oynanacak olup, ilk müracaat eden yirmi dört takım turnuva da mücadele edebilecek. Bu yıl mahalle muhtarlarını aktif olarak takımları ile birlikte turnuva da yer almaları turnuvaya ayrı bir renk katacak. Son başvuru tarihi 16 şubat ta bitecek olan kayıtların ardından kura çekimi ile turnuva başlayacak” dedi.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu