GündemManşet

YÖRÜK ÇADIRINDA BULUŞTULAR

VLK_4912Bir dizi program için Fethiye’ye giden Muğla Valisi Esengül Civelek Şehit Yakınları ve Gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çalış Mahallesinde Yörük çadırında düzenlenen programa Vali Civelek’in yanı sıra Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, İlçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

Programda yaptığı konuşmada her fırsatta şehit yakınları ile bir araya geldiğini söyleyen Vali Civelek, “Şehit yakınlarımız, ailelerimiz, kahraman gazilerimiz bizim için çok değerlidir, kıymetlidir. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu vatan şehitlerimizin emanetidir. Sizler de şehitlerimizin, vatanımıza, devletimize, bizlere en değerli emanetisiniz. Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Devletimiz ve milletimiz adına sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Civelek, Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin dalı operasyonu içinde “Allah askerimizi muzaffer eylesin, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yapılan duanın ardından Vali Civelek, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yörük kültürünü yansıtan çadırları ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu