GündemManşet

BAŞKANA PLAKET

bodrum ucuncu yas akademisi derneginden ziyaret (8)Bodrum Herodot 3. Yaş Akademisi Derneği, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Herodot 3. Yaş Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Camille Şahin, Kurucu Başkan Selçuk Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Dernek üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a destekleri için teşekkür plaketi sundu.

Derneğin çalışmalarına verdiği destekten ötürü Başkan Kocadon’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Selçuk Şahin, “Bizim bir özelliğimiz, uluslararası olmamız. Yabancı üyelerimiz her ne kadar sayıca az iseler de en çok çalışan, en çok katkıda bulunan onlar çünkü onlarda öyle bir kültür var. Bodrum hem iklim olarak hem ekonomik şartlar bakımından üçüncü yaş grubunun tatil yapması için çok uygun” dedi.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülçin Kadıköy ise Gürece’de bulunan merkezlerinde bir çok aktivite gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Sizlerin desteğiyle birçok kurs ve eğitim gerçekleştiriyoruz. Ayrıca üyelerimiz arasında bulunan ve Bodrum’a yerleşmeye karar vermiş yabancılar da bilgilerini paylaşıyorlar. En büyük hayalimiz, üçüncü yaş grubunun rahatlıkla tatil yapabileceği yaşam alanları oluşturmak” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kocadon ise “Şu anda 3. yaş ile ilgili önümüze yavaş yavaş projeler gelmeye başladı. Yatırımcılar böyle yaşam alanları yani sizlerin içerisinde yaşayabileceği yaşam alanları oluşturmak için çalışmalar yapıyor. Sporunuzu yapabileceğiniz, sağlık imkanları bulunan, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirilen, günlük hayatınızı geçirebileceğiniz bütün bir alan arayışı peşindeler. Bu tür projeler zaman içerisinde hayata geçirilecektir. Bu da Bodrum turizmi açısından önemli bir hareket alanı olacaktır. Ben ayrıca sizlerin Bodrum için ürettiği projeleri ve çalışmaları çok önemsiyorum. Çalışmalarınızı her zaman elimizden geldiğince desteklemeye çalışacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu