ÇevreGündemManşet

KONACIK MAHALLESİNDE İSTENMEYEN MANZARA

durakta_alem (7)Bodrum’da sık sık gündeme gelen gelişi güzel atılan hafriyat ve çöpler bu sefer Konacık Mahallesinde kötü görüntüler oluşturuyor.

Birkaç ay önce yerel basında çıkan haberlerin ardından Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından temizlenen aynı bölge yine hafriyat ve çöplerle doldu. Konacık Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin çevresi hafriyat ve çöp ile dolarken, bölgede bulunan bir durak ise bazı vatandaşların alem yaptığı bir mekan haline dönüştü. Durağın içinde ki oturma yerini masaya çeviren bazı kişilerin çevresine de oturmak için kaldırım taşlarından oturak yaptıkları görülüyor. Hemen durağın yanında yine kaldırım taşlarından yapılan mangal görülürken, bölgede sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar gördükleri manzaraya tepki gösteriyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise hemen hemen her gece durak ve çevresinde ateş yakıp alkol alan vatandaşların bulunduğunu belirtirken, yetkililerin hem çevreye atılan hafriyat ve çöplere, hem de kendilerini rahatsız ederek cadde ortasında alkol alan vatandaşlara karşı önlem alınmasını istiyor.

 

Haber: Mehmet Can Meral

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu