GündemManşetSiyaset

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA BURAK GÖDEKMERDAN ATANDI

Gençlik Kolları Başkanı Burak GödekmerdanAk Parti Bodrum İlçe Başkanlığına yeni atanan Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan mazbatasını aldı.

10 aralıkta yapılan 6.olağan kongre ile ilçe başkanını değiştiren Ak Parti bodrum ilçe teşkilatı,şimdide 30 yaş kriterinden dolayı görevi devretmek zorunda kalan önceki başkan Muhammet Musa Orman’ın yerine Burak Gödekmerdan’ı atadı.

Genel merkez tarafından atama ile göreve getirilen stajyer avukat olan Gödekmerdan bugün parti binasında Ak Parti genel merkez gençlik kolları başkan yardımcısı Osman Söyler İl gençlik kolları başkanı Cengizhan Güngör, ilçe Başkanı Ömer Özmen ve teşkilat üyelerinin katıldığı törenle mazbatasını aldı.

Gödekmerdan yaptığı açıklamada;
“Görüldüğü gibi ülke olarak zor bir süreçten geçmekteyiz,Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde bir takım küresel güçler tarafından planlanmış yüzyıllık projeler hayata geçirilmeye çalışılırken  ülkemizin bekası için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ben ve teşkilatım olarak yılmadan bu dava uğruna Tüm gücümüzle çalışacağımızdan ve teşkilatımızın bize emanet ettiği bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu