GündemManşetSpor

DEVREYE MAĞLUBİYETLE BAŞLADIK…

Bodrumspor_sariyer (12)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Sarıyer’e 3-1 mağlup oldu.

Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan ikinci devrenin ilk karşılaşmasını Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetim ve icra kurulu üyesi Ali Düşmez birlikte izlerken, Bodrum’dan ve İstanbul’dan gelen yaklaşık 200 Bodrumsporlu taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Yaklaşık 400 Sarıyerli futbolseverinde izlediği karşılaşma öncesi U14 A Ligi şampiyonu olan Sarıyer’e kupası Ali Düşmez tarafından verilirken, kupa törenine Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon ve her iki kulüp başkanları ve yöneticileri de katıldı.

Baştan sona yağmur altında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ekip B.B.Bodrumspor olurken, dakika ikiyi gösterdiğinde Emre Şahin’in sol kanattan açtığı ortada B.B.Bodrumspor’un yeni transferi Şaban Genişyürek skoru 1-0’a taşıdı. Golden sonra 20. Dakikaya kadar en az 2 net pozisyona giren B.B.Bodrumspor bu pozisyonlardan eli boş dönerken, dakika 23’de Sarıyer’de Serkan Balcı’nın kullandığı köşe vuruşunda topa dokunan Kerem Çalışkan skoru 1-1’e taşıdı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Sarıyer dakika 37’de Emrah Uzun’un golüyle 2-1 öne geçti.

İlk devresi 2-1 Sarıyer’in üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında genel olarak üstün oynayan ekip B.B.Bodrumspor olurken, Sarıyer’in geliştirdiği kontra ataklarda 2 topu direkten döndü. Karşılaşmanın sonlarında B.B.Bodrumspor berberlik için uğraşsa da, Sarıyer 90+4’de geliştirdiği atakta Yaser Yıldız’ın golüyle 3-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Alınan bu sonuçla B.B.Bodrumspor 16 puanla 14. Sırada kalırken, B.B.Bodrumspor 27 Ocak Cumartesi günü İnegölspor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu